2019. július 21., vasárnap

Mindenkinek, aki látja

Sziasztok!

Hát igen a tavalyi terveim igencsak elszaródtak, gondolom feltűnt. Főként az én hibám, voltak bizonyos körülmények is, de senkinek sem könnyű, aki blogol, wattpad-on ír... stb. mégis megoldják valahogy szóval ezt én csesztem el.
Nézük a jó oldalát, legalább nem valami erőltetett borzalommal szúrtam ki a szemeteket.(És itt kifújtak a pozitívumok számotokra.)

(Update: Most olvastam vissza a tavalyi összefoglalót; igen, azok is benne voltak a pakliban, de így hosszú távon mai szemmel visszanézve már a következőket emelném ki:)
Az a helyzet ezzel a bloggal, hogy 12 éves voltam, amikor elkezdtem. Na már most, ez nem tegnap volt, azóta (,ha nem ringatom magam téveszmékbe) fejlődtem, változgattam és vannak azért a sztoriban olyan dolgok/megoldások, amit mai fejjel egyáltalán nem így csinálnék. Alapjában véve még mindig nem tartom kukába valónak a sztori alapját, de gondolom jól kivitelezettnek.
Anno még nagyon el akartam nyújtani ezt a történetet, de erről már tavaly a nagy "come back" beharangozásomkor letettem. (A cselekmény további vázlata már akkor el is készült amúgy.) Azt is fontolóra vettem, hogy átírom az egészet és, ha az eddigi részével elégedett leszek, akkor talán jobban jön majd a kedv a befejezés megírásához, viszont ekkor elkezdtem olyan történetek írását, amihez volt kedvem (öreg hiba), wattpad-on belekezdtem egy könyvbe és mivel azt se tudom olyan rendszerességgel frissíteni, mint szeretném, ezért ennek a blognak a teljes átírásáról letettem.
Letörölni semmiképp sem tervezem, szép emlékek fűznek hozzá. Eléggé a szívemhez nőtt. A befejezésének a tevét soha szem vetettem el és mivel ezt még ennyi idő után is a helyes döntésnek tartom, ezért meg is fogom valósítani csak baromi lassan.

Aki olvassa, az olvassa, aki nem, az nem. A csoportban, ahol mindig beharangoztam az új részeket majd csak akkor fogok írni, ha teljesen befejeztem. Sajnálom, hogy így elhúztam a dolgot.
Így ennek a kis bejegyzésnek a végén még szeretném megköszönni minden olvasómnak, hogy valamilyen formában támogatott, legyen az akár csak egy kattintás vagy akár egy komment. Sokat jelentett. Nagyon köszönöm.
Biztos fogok még búcsú posztot írni szóval nem ragozom tovább. Bejegyzés vége.

Peace,
Zsófi

1 megjegyzés:

  1. Syaa Zsófi.

    Remélem sikerül egyszer befejezned a történetet, mert van benne potenciál. Sajnos ha máshoz van ihleted, akkor nincs mit tenni, nem lehet erőltetni. Sok sikert!

    Üdv,
    Kanna

    VálaszTörlés